13 Ocak 2017 Cuma

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN OYUN TANITIM REHBERİ
Oyun Genel- Para Birimleri ve Yapılabilecekler:
İstediğiniz gibi karakterinizi oluşturduktan sonra (Karakterin özellikleri sonrada değiştirilebilir ama bunun için belli miktar para ve bir item gereklidir.) oyuna giriş yapıyoruz.
Oyuna girerken kullandığınız acc yi her seferinde girmeniz gerekmez. Otomatik girecektir. En başta sadece 1 karakterlik slot bulunmaktadır. Oynadıkça 2 slot daha açılacak. Toplam ücretsiz 3 karakter slotunuz olacak. Daha fazlasını orbla alabilirsiniz. O yüzden başlangıç karakterinizi iyi seçin.
Gelelim oyundaki para birimlerine;
Oyun içinde alım satım işlemlerinden Spina elde edersiniz. Bu oyunun para birimi. Spina ile;
* Beceri alabilirsiniz.
* Oyun içi Blacksmith, Syntesist vb. yerlerde item basarken kullanabilirsiniz.
*Consighment Board denilen alışveriş merkezinde kullanabilrsiniz.
*Npclerden pot vb. alabilirsiniz.
Oyundaki 2. Para türü Oyun shop’unda kullanılan Orb’tur. Oyun içinde oynadıkça size verilecek, ayrıca para yatırarak ta alınabilir. Ayrıca oyun içinde verilen orb shardları birleştirerek orb yapabilrsiniz. 100 shard=1 orb eder.
Orbla;
*Orb Shopta item ve fashion chest alabilrsiniz. Orda gördüğünüz fashionlar direkt çıkmaz. Şansa bağlı olarak fashionun üst beden, ayak yada baş parçası aldığınız kutudan çıkar. Çeşitli özellikler verir. Def, mana gibi. Orblarınızı hemen harcamayın. Arada 1 orba fashion satıldığı olur. Onları bekleyin.
*Orbla beceri sıfırlama, yeni karakter slotu alma vb. işlemleri de yapabilrsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder